YFS Fordybelse

3 x 180 minutter
1350 kr
 • For dig som ønsker fordybelse på et fast hold
 • Fredag 15. november kl. 10 - 13
 • Fredag 29. november kl. 10 - 13
 • Fredag 13. december kl. 10 - 13

YFS Fordybelse

3 x 180 minutter
1350 kr
 • For dig som ønsker fordybelse på et fast hold
 • Fredag 10. januar 2020 kl. 10 - 13
 • Fredag 24. januar 2020 kl. 10 - 13
 • Fredag 7. februar 2020 kl. 10 - 13

Yoga for Sangere: Fordybelse

Dette holdforløb er for dig som ønsker fordybelse og fællesskab på et fast hold. Forløbet giver dig en grundig indføring i Yoga for Sangere som metode og byder blandt andet på flere specialdesignede YFS-flows og åndedrætsøvelser, forløsende kæbe-, nakke- og strubemassageteknikker samt frisættende stemmemeditationer og mantrasang. Hver session væves sammen af præcise forklaringer omkring hvordan og hvorfor, og afrundes altid med dyb afspænding og meditation.

Der er maks 4 deltagere pr. hold. Undervejs i forløbet bliver der sat tid af til individuelle spørgsmål og refleksioner. Velkommen til et eksklusivt og dybdegående forløb for stemme, krop og sind.

Yoga for Sangere: Fleksibilitet & Rutine

Savner du nogen at lave dine daglige sangøvelser med? Vil du gerne inspireres til at fastholde en god rutine? Eller vil du bare gerne komme igang, men uden at forpligte dig?

YFS Fleksibilitet & Rutine er mit bud på at motivere både mig selv og dig til at starte dagen med nærende kombinationer af bevægelse og åndedræt, styrke, balance, stræk og massage – til gavn for både stemme og energi. Der vil indgå elementer af intuitiv bevægelse og selvpraksis.

Med Fleksibilitet betaler du pr. gang. Med Rutine køber du et klippekort på 10 gange, som du kan benytte frit resten af sæsonen. Sæsonkortet er et særligt tilbud til musikstuderende.

For at ivaretage det individuelle perspektiv, er alle YFS-hold eksklusive hold med maks 4 deltagere. På grund af pladsbegrænsningen, er forhåndstilmelding via mail derfor altid nødvendigt. Din plads er sikret når din betaling er modtaget.

I efterårssæsonen 2019 tilbydes Fleksibilitet & Rutine hver mandag og torsdag fra 3. oktober til 19. december. Der er ingen undervisning i uge 42.

Soloforløb

5 x 90 minutter
4000 kr
 • Mandag kl. 10 - 18
 • Torsdag kl. 10 - 18
 • Fredag kl. 10 - 17

Akut stemmerehabilitering

Efter aftale
850 krStartpris
 • Alle dage

Soloforløb

Yoga for Sangere: Soloforløb er for dig som vil arbejde i dybden med din stemme. Sammen skræddersyr vi et forløb udfra de behov og ønsker du har for videre udvikling. Forløbet kan derfor indeholde alt fra individuelt tilpassede YFS-flows, åndedrætsøvelser og meditationer til kæbe-, nakke- og strubemassage, samtaleterapi, manuel behandling på briks, sangøvelser med fokus på funktionalitet og registrering samt arbejde med tekstformidling, artikulation, intonation, klang og udtryk.

Prøvetime

Yoga for Sangere: Prøvetime er for dig som gerne vil prøve en enkelt time før du tilmelder dig et soloforløb. Prøvetimen indeholder typisk en samtale og en stemmeprøve, hvorefter vi adresserer dine mest prekære stemmebehov. Resten af timen kan derfor bestå af alt fra YFS-flows, åndedrætsøvelser, strubemassage og meditation til samtaleterapi, manuel behandling på briks og sangøvelser.

Akut stemmerehabilitering

Har du mistet hele eller dele af din stemme? Er du hæs, øm eller har du konstante kriller i halsen? Og skal du være på lige om lidt? Ring alle ugens dage for at få en akut tid, så vil jeg gøre mit yderste for at hjælpe dig.

Jeg afholder løbende workshops i Yoga for Sangere på både dansk, engelsk og norsk.

Tidligere er jeg blevet booket af bl.a. Det Jyske Musikkonservatorium, Københavns Universitet, Aarhus Vocal Festival og Copenhagen Yoga Festival.

En YFS-workshop varer typisk 2-3 timer og specialdesignes efter jeres behov. Det er også muligt at sammensætte et forløb af workshops, masterclasses og foredrag, der strækker sig over flere dage. Nogle vil fordybe sig i metoden for at styrke sit virke som udøvende kunstnere, mens andre ønsker at blive klædt på til at integrere YFS-elementer i egen undervisning. Begge dele kan imødekommes med disse formater.

Kontakt mig på booking@yogaforsangere.dk for at høre nærmere.