YFS Fordybelse

3 x 180 minutter {2 ledige pladser}
1350 kr
  • For dig som ønsker fordybelse på et fast hold
  • 28. februar 2020 kl. 10 - 13
  • 13. marts 2020 kl. 10 - 13
  • 27. marts 2020 kl. 10 - 13

YFS Fordybelse

3 x 180 minutter {fuldbooket}
1350 kr
  • For dig som ønsker fordybelse på et fast hold
  • 10. januar 2020 kl. 10 - 13
  • 24. januar 2020 kl. 10 - 13
  • 7. februar 2020 kl. 10 - 13

Yoga for Sangere: Fordybelse

Dette holdforløb er for dig som ønsker fordybelse og fællesskab på et fast hold. Forløbet giver dig en grundig indføring i Yoga for Sangere som metode og byder blandt andet på flere specialdesignede YFS-flows og åndedrætsøvelser, forløsende kæbe-, nakke- og strubemassageteknikker samt frisættende stemmemeditationer og mantrasang. Hver session væves sammen af præcise forklaringer omkring hvordan og hvorfor, og afrundes altid med dyb afspænding og meditation.

Der er maks 4 deltagere pr. hold. Undervejs i forløbet bliver der sat tid af til individuelle spørgsmål og refleksioner. Velkommen til et eksklusivt og dybdegående forløb for stemme, krop og sind.

Yoga for Sangere: Drop-in

Savner du nogen at lave dine daglige sangøvelser med? Vil du gerne inspireres til at fastholde en god rutine? Eller vil du bare gerne prøve Yoga for Sangere, men uden at forpligte dig?

YFS Drop-in er til for at motivere sangere, korledere, skuespillere og andre stemmenørder til jævnligt at dyrke nærende kombinationer af bevægelse og åndedræt, styrke, balance, stræk og massage – til gavn for både krop, stemme og sind. Den kollektive energi på holdet gør det både nemmere og sjovere at få lavet sine øvelser og booster samtidig ens selvdisiplin resten af ugens dage. Med udgangspunkt i hvem der dukker op, vil der være en afstemt balance mellem guidet meditation, åndedræt og bevægelse, og intuitiv bevægelse og selvpraksis til musik.

Med Fleksibilitet betaler du pr. gang. Med Rutine køber du et klippekort på 10 gange, som du kan benytte frit resten af sæsonen. Sæsonkortet giver dig fri adgang til alle sæsonens klasser og er et særligt tilbud til musikstuderende.

For at ivaretage det individuelle perspektiv, er alle YFS-hold eksklusive hold med maks 4 deltagere. På grund af pladsbegrænsningen, er forhåndstilmelding derfor altid nødvendigt. Din plads er sikret når din betaling er modtaget.

I forårssæsonen 2020 afholdes YFS Drop-in hver mandag og onsdag med opstart 6. januar. Der er ingen undervisning i uge 7 og uge 15.

Soloforløb

90 minutter {min. 3 sessions}
800 krpr. session

Akut stemmerehabilitering

Efter behov
850 krpr. time

Soloforløb

Yoga for Sangere: Soloforløb er for dig som vil arbejde i dybden med din stemme. Sammen skræddersyr vi et forløb ud fra de behov og ønsker du har for videre udvikling. Forløbet kan derfor indeholde alt fra individuelt tilpassede YFS-flows, åndedrætsøvelser og meditationer til kæbe-, nakke- og strubemassage, samtaleterapi, manuel behandling på briks, sangøvelser med fokus på funktionalitet og registrering samt arbejde med tekstformidling, artikulation, intonation, klang og udtryk.

Prøvetime

Yoga for Sangere: Prøvetime er for dig som gerne vil prøve en enkelt session før du tilmelder dig et soloforløb. Prøvetimen indeholder typisk en samtale og en stemmeprøve, hvorefter vi adresserer dine mest prekære stemmebehov. Resten af timen kan derfor bestå af alt fra YFS-flows, åndedrætsøvelser, strubemassage og meditation til samtaleterapi, manuel behandling på briks og sangøvelser. YFS: Prøvetime kan kun benyttes én gang. Herefter kan man booke et soloforløb til rabatteret pris eller en enkeltstående session til 900 kr.

Akut stemmerehabilitering

Har du mistet hele eller dele af din stemme? Er du hæs, øm eller har du konstante kriller i halsen? Og skal du være på lige om lidt? Ring alle ugens dage for at få en akut tid, så vil jeg gøre mit yderste for at hjælpe dig.

Jeg afholder løbende workshops i Yoga for Sangere på både dansk, engelsk og norsk.

Tidligere er jeg blevet booket af bl.a. Det Jyske Musikkonservatorium, Københavns Universitet, Aarhus Vocal Festival og Copenhagen Yoga Festival.

En YFS-workshop varer typisk 2-3 timer og specialdesignes efter jeres behov. Det er også muligt at sammensætte et forløb af workshops, masterclasses og foredrag, der strækker sig over flere dage. Nogle vil fordybe sig i metoden for at styrke sit virke som udøvende kunstnere, mens andre ønsker at blive klædt på til at integrere YFS-elementer i egen undervisning. Begge dele kan imødekommes med disse formater.

Kontakt mig på booking@yogaforsangere.dk for at høre nærmere.